IFEMS 2018 SEMPOZYUMU ve ALEMTAYS-V YARIŞMASI-SERGİSİTüm Etkinlikler
MART

"Uluslararası Alan Eğitiminde Materyal Sempozyumu" (IFEMS 2018) Yıldız Teknik Üniversitesi Eğitim Fakültesi ev sahipliğinde 3-4-5 Mayıs 2018 tarihlerinde gerçekleştirilecektir. Sempozyumla birlikte 3 Mayıs 2018 tarihinde ise 5. kez "Alan Eğitiminde Materyal Tasarım, Sergi Yarışması"(ALEMTAYS-V) da yapılacaktır.

Sempozyumda eğitim ortamlarının her kademesinde kullanılmış, kullanılmakta olan ve gelecekte kullanılabilecek ders materyalleri üzerine yapılan çalışma ve incelemelere yer verilecektir. Ders materyallerinin hazırlanması, geliştirilmesi, kullanılabilirliği, öğrenenler üzerindeki etkisi, yararları, çeşitliliği gibi konulardan üretilecek bildiriler "Uluslararası Alan Eğitiminde Materyal Sempozyumu"nda sözlü ve poster bildiri olarak sunulabilecektir.

Sempozyum düzenleme kurulu olarak hem araştırmacıların hem de konuyla ilgili öğretmenlerimizin hem "Uluslararası Alan Eğitiminde Materyal Sempozyumu" (IFEMS 2018)’e hem de "Alan Eğitiminde Materyal Tasarım, Sergi Yarışması" na (ALEMTAYS-V) teşriflerinizi bekler, saygılarımızı sunarız.

Ayrıntılı bilgi ve başvuru için tıklayınız http://materyalsempozyumu.org/