17. DÖNEM 2. TAKSİT ÖDEMELERİ HAKKINDATüm Duyurular

17. DÖNEM PFE ÖĞRENCİLERİNİN DİKKATİNE

Fakültemiz bünyesinde yürütülen 17.Dönem PFE kursiyerlerimizin 2. dönem ders kayıtlarının yapılabilmesi için 2. taksit ödemelerini 30 Kasım 2017 tarihine kadar yapmaları ve dekont teslim etmeleri gerekmektedir.

17. Dönem kursiyerlerimizin ikinci taksitleri 1027 TL'dir.

PFE 2. dönem taksit ödemeleri dekontları Formasyon birimine elden teslim edilecektir. Fax ya da mail yoluyla gelen dekontlar işleme konulmayacaktır. Önemle duyrulur.

Ödeme yapabileceğiniz YTÜ Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü banka hesap bilgileri aşağıda verilmiştir.

TC. ZİRAAT BANKASI BEŞİKTAŞ ŞB.

(BU HESABA HERHANGİ BİR BANKADAN VE ŞUBEDEN ÖDEME YAPABİLİRSİNİZ. İNTERNET BANKACILIĞI İLE YAPTIĞINIZ ÖDEMELER İÇİN DE BİR DEKONT GETİRMENİZ GEREKMEKTEDİR. ATM ÖDEMESİ KABUL EDİLMEYECEKTİR.)

DEKONTUNUZUN AÇIKLAMA KISMINDA ADINIZ SOYADINIZ VE TC KİMLİK NUMARANIZIN BULUNMASI GEREKMEKTEDİR.

IBAN NO : TR97 0001 0005 2901 7965 8650 03

HESAP NO : 01796586-5003

DEKONTLARIN ASILLARI;

YTÜ DAVUTPAŞA KAMPÜSÜ EĞİTİM FAKÜLTESİ PEDAGOJİK FORMASYON BİRİMİNE (B-229) BELİRLENEN TARİHE KADAR TESLİM EDİLMESİ GEREKMEKTEDİR.

DEKONTLARI BİR BAŞKASI DA TESLİM EDEBİLİR.DEKONT TESLİMİ YAPMAYANLARIN DERS KAYITLARI YAPILMAYACAKTIR.