YTÜ RİNK SERVİSLERİNİN KULLANIMITüm Duyurular

Formasyon öğrencilerimizin ring servislerinden faydalanabilmesi için aşağıdaki işlemleri 31 Mart 2017 Cuma gününe kadar başlatmaları gerekmektedir.

Yapılması gereken işlemler:

A-İŞ BANKASI ile ilgili işlem seçenekleri:

1.Türkiye‘nin herhangi bir şubesinden açtırdıkları bankamatik ya da kredi kartına sahip olmaları yeterlidir.

2.Kişiler yakınlarının şifresini bildikleri kartlarını da  kullanabilmektedirler.

3. İş bankası Davutpaşa Şubesinden hesap açtırmak isteyenler herhangi bir iş bankası şubesine ya da kampüs içindeki şubeye gelmeleri gerekmektedir.

4.Davutpaşa Şubesinde hesap açtırmak isteyip te gelemeyenler, kimlik fotokopilerini ve cep telefonu numaralarını nazan.kurtoglu@isbank.com.tr adresine mail olarak atmalıdırlar.

5.Hesaplar açıldıktan ortalama 10 gün sonra kartlar Davutpaşa Şubesinden alınabilir.

B-Çipli Ring Kartı ile ilgili işlemler:

Linkteki formu doldurarak göndermelidirler.

Form doldurulup gönderildikten bir gün sonra kartlar Eğitim Fakültesi Formasyon Biriminden alınabilir.

C-Kartların Kullanımı:

Banka kartı ve Çipli Ring kartlarını alanlar Yemekhane binasındaki makinalarda eşleştirme yapıp, para aktarma işleminden sonra çipli kartlarını ring servislerinde kullanabilirler.