UYGULAMA OKULLARI İŞLEMLERİTüm Duyurular

UYGULAMA OKULLARI İŞLEMLERİ

*Devlet Okullarında Yapılacak İşlem ve Süreçleri

Devlet okullarında istenen belgeler belirtilen süreçler kapsamında Dekanlığımıza iletilmesi gerekmektedir. Dönem için herhangi bir sebep nedeniyle (sağlık, istifa, emeklilik vb.) görevden ayrılan olursa üst yazı yeniden düzenlenerek gönderilmesi gerekmektedir.

• Uygula okulu görevlendirme yazısı 01.10.2018 tarihine kadar Dekanlığımız gönderilecek.

(Örnek yazı kurumumuzun sisteminde elektronik imzalı olarak antetli kağıdına yazılacaktır. Islak imzalı ve mühürlü olarak üç takım halinde hazırlanması gerekmektedir.)

*Özel Okullarda Yapılacak İşlem ve Süreçleri

Özel okullarda aşağıda istenen veriler SGK girişleri yapılacağından 18.09.2018 tarihine kadar Dekanlığımıza gönderilmesi gerekmektedir.

• Uygula okulu görevlendirme yazısı. (Örnek yazı kurumumuzun sisteminde elektronik imzalı olarak antetli kağıdına yazılacaktır.)

Not: Ayrıntılı bilgi edinmek için Fakülte sekreteri Kutluhan EROL’ a kerol@yildiz.edu.tr adresinden veya 0539 445 19 24 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.